Om oss

S*Healing’s är en SVERAK-diplomerad uppfödning 

diplomeringslogo

Vi som står bakom Healing’s heter Jeanette & Janne och vi är bosatta 3,5 mil nordväst om Stockholm.

Här bor vi tillsammans med våra barn och i dagsläget 3 vuxna bengaler samt 3 minisar och ett x antal på väg. Vi har även några akvarium med diverse innevånare. Hos oss är våra djur fullvärdiga familjemedlemmar.

Till vardags jobbar vi båda inom bank- och finansbranschen vilket vi trivs utomordentligt bra med. Men vi har en dröm om att få bo i ett stort hus på landet och vara både ekonomiskt- och tidsoberoende (såklart) och kunna ha fler djur än bara katter. Men som det ser ut i nuläget så stannar det som en dröm ett tag till. Vårt yngsta barn har börjat gymnasiet i år och vi har lovat dem alla att vi ska vänta med flytt tills de har kommit en bit på vägen eftersom vi kommer att välja att flytta i från storstan. Och det där med tid & ekonomioberoende kan vi nog fetglömma om vi inte börjar spela på Lotto eller nåt 🙂 

Anledningen till att vi valde att satsa på just bengaler beror på att Janne från sitt fönster på jobbet såg en tjej som var ute och gick med något som såg ut som en leopard. Katten gick i koppel och klättrade upp i träden och såg allmänt supernöjd ut med livet. Janne var i eld och lågor medan jag var ganska oförstående till varför vi skulle skaffa en bengal, skulle vi ha fler katter så var det en Ragdoll (vi hade två huskatter hemma).

Janne lirkade och visade massor med bilder från nätet och hittade videos på youtube som han visade mig. Sedan drog han det smarta draget att visa annonser på Blocket.. Hmm.. Det fanns inte många men vi fastnade för en annons som Charlotta från Pokecat´s hade. Vi skickade ett mail direkt om att vi var intresserade och fick komma dit två dagar senare.

När vi satt i Charlottas kök så kommer det massor med små ljuvliga, prickiga, underbara och busiga små bengaler. Janne hade nog 5 stycken i knät och en av dem var Healing… Han somnade direkt i Jannes knä och låg sedan underst i högen och sov som en stock. Valet var enkelt – Den ungen fick det bli!

Åh vad tiden segade sig fram innan vi fick åka och hämta hem honom! Och när dagen äntligen kom så blev det så att vi kom hem med två (!) bengaler! Ja, den andra var ju såklart Tingeling 🙂

Borta var alla tankar på Ragdoll! Jag var (är) ju helsåld på bengaler.

Vill du komma i kontakt med oss så gör du det lämpligast via epost eller telefonnummer 0735-26 66 35 eller 0735-26 66 24 (inte före 09:00 eller efter 21:00 tack!) så återkommer vi så snart vi kan!

Välkommen till en liten uppfödning av bengaler