Hugo Boss – Killen som drar i gång alla

Vår finaste Bossen kommer att flytta hem till Sofia & Elvis!

Jo men så är det! Bossen är den som verkligen har energi till 300% och smittar av sig på sina syskon men på ett så positivt sätt! Jösses vilken kille att kunna få även en stillasittande tvåbening att bli matt trots att man inte gör ett skvatt, ha ha  🙂

Bossen är kall i sin färg men det kommer bli fina kontraster när pälsen har ”mognat” på sig. Ett OBS! på att hela kullen är väldigt fuzzy (skyddspäls) men den släpper lagom till leverans. Han har ett otroligt vackert ansikte tycker jag!

Nedan finns det blandade bilder.

Klicka på en bild för att göra den större.

Bossen 9,5 vecka

 

Bossen 7,5 vecka

Nedan är Bossen 6,5 vecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *