Coco Chanel – En nyfiken liten fröken

Underbara fröken Chanel kommer att flytta till Enköping och till familjen  Ivarsson

Den enda honan i kullen av fem som föddes den 7 januari 2020.        Vi har inte kommit på ett bra smeknamn på henne än men Chanel funkar bra tycker jag. Det är ju väldigt sällan kattungarna behåller sina namn när de flyttar ändå 🙂

Vem är Chanel då? Vi skulle nog beskriva henne som en nyfiken tjej som gärna utforskar världen och oss på två ben. Hon kommer gärna och lägger sig i knäet när hon får en möjlighet Hon är en smäcker liten fröken som är ganska mörk/kall i sina färger. Hon var väldigt lik sin bror Diesel under flera veckor så vi var glada att vi kunde skilja dem åt via deras halsband.

Nedan finns det blandade bilder.

Klicka på en bild för att göra den större.

Chanel 9,5 vecka

 

Coco Chanel 7,5 vecka

 

Coco Chanel 6,5 vecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *