Dags för omplacering av Trasan

Nu är det dags, annons är utlagd på Blocket och det är ”no return”.

Såååå vi kommer sakna henne men det är inte snällt att inte kunna lägga 100%  på någon som är värd minst det dubbla. Den som tar över vårdnaden av henne kommer att få en fantastisk familjemedlem som ger tusenfalt igen.

Vi känner att den familjen (eller personen) som tar över Trasan ska kunna ha timslånga diskussioner med henne och älska att skämma bort henne med lite blötmat eller färska räkor 🙂  Tillbaka får man en katt som visar sin tillgivenhet såsom bara ett katt kan ge.

Trasan är ingen katt som uppskattar att bli runtburen eller nedtryckt i ett knä mot sin vilja, dock vill hon vara nära och kommer gärna själv upp i knät och sover gärna i sängen under täcket så fort tillfälle ges.

Man ska ha med sig att bengaler är pratiga mer eller mindre – Trasan är nog mer. Det är inte så att hon pratar konstant men mycket och gärna (dock sover hon gott på nätterna 😉 )

Är du intresserad så skicka oss ett mail på  eller slå oss en signal på 0735-26 66 24 eller 0735-26 66 35 (mellan 09:00 – 21:00). Lämna gärna ett meddelande om vi inte kan svara så ringer vi upp så fort vi kan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *