De små växer så det knakar

Åh, nu har det gått ett par dagar då jag inte har hunnit uppdatera sidan – Förlåt!

Men bebisarna växer så bra och de följer sina kurvor perfekt! Vi knäppte massor med bilder i helgen – I motljus kom vi på när vi såg att alla bilderna blev katastrof. Färgerna stämmer inte alls så nu blir det nya i morgon kväll är det tänkt 🙂

Vi har bestämt att vi ska hålla lite extra på honan i kullen då hon är vår sista koppling till Butterfly och Kachina (som nu är kastrerade) (om vi bortser från mamma Evita) och se om vi kanske behåller henne i vår avel. Inget bestämt men ändå 🙂  En liten sneak peak men med urdålig bildkvalité..

4 reaktioner på ”De små växer så det knakar”

 1. GRATTIS så kul att det lyckades har följt er hela tiden. Vill samtidigt berätta att vi inte har haft ett enda skov på Wonka och Zoya på ca tre år. ( tritrikomona)
  Hälsningar från Tom och Kerstin i Kungsängen.

 2. Tack så mycket!!! Åh så jag har tänkt på er, senast igår fick jag upp i mitt FB flöde ”den här dagen” och då ställde jag just frågan om tritrikomona! Så skönt att allt har gått bra med era kissar <3

  Tänk om ni skulle komma och hälsa på våra småskruttar om typ 5-6 veckor? Och ta en fika och prata kissar 🙂

  Hälsa och nospussar till Wonka och Zoya!
  Kram Jeanette & Janne

  1. Tack det gör vi jättegärna ska anteckna ca 5-6 veckor framåt så slår vi en signal och bestämmer tid när det passar er. Är även jättenyfiken på nytillskottet Bella.
   Kramar från oss och busfröna.
   Tom o Kerstin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *