Omplacering – S*Healing’s Kachina

img_4057

Kachina föddes den 31 januari 2009 och är i från vår första kull efter våra första bengaler – Leopardettes Finaly Mine (Tingeling) och Pokecats’s Healing Chinchou. Hon står oss lite extra varmt om hjärtat då mamma Tingelings förlossning var lite dramatisk med kejsarsnitt och att vi förlorade Kachinas bror Ciqala genom en olyckshändelse när de var runt 10 veckor unga. Vi har aldrig ångrat att vi sparade Kachina i vår avel – Hon har satt ribban på vad en bengal är för oss!

Kachina av den gamla typen av bengal vilket innebär att hon inte har stora, flashiga rosetter utan är översållad med spottar i ett jämnt mönster. Vidare skulle jag vilja säga att hon alltid har varit superstabil i sitt psyke och ingen utmaning har varit för stor för henne Hon är en katt med attityd men på ett underbart sätt! Hon är en stortjuv när det gäller mat och har inga som helst skrupler om man inte passar på henne 🙂 Se bara på bilden ovan, där var hon på väg att knycka hela osten (och hade nog gjort det om vi inte hade varit beredda).

Kachina är värd total uppmärksamhet och ska vara ensamkatt och få njuta av allt det goda i livet såsom skinka, ost, räkor och blötmat 🙂

Se mer om våra önskemål och villkor under ”Omplacering”

Känner du att du kan ge Kachina det liv hon förtjänar? Tveka inte att höra av dig till oss på info@healings.se och berätta vad du kan ge henne!

2 reaktioner på ”Omplacering – S*Healing’s Kachina”

  1. Fina Kachina <3 Hon är lik sin pappa till utseendet och sin mamma till sättet 🙂 Tingeling får man passa hela tiden annars försvinner all mat…. Healing är mer försynt och sitter fint vid bordet och tigger, får han inte smaka kommer han med sin lilla tass och puffar försiktigt på min arm. Den som bestämmer sig för att ge Kachina ett hem kommer att lycklig. Eftersom jag har både hennes mamma och hennes pappa så vet jag att hon har bra gener. Underbarare katter än Tingeling och Healing finns inte.

  2. Tack Malin <3 Det var inte ett lätt beslut att ta då Kachina är så speciell på alla sätt. Men vi måste ge henne det bästa i livet nu när hon har gett oss så mycket... Tyvärr kan man inte behålla alla katter - Hur gärna vi än vill!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *