Omplacering – S*Healing’s Challenger a.k.a Mini

 

P1120731

Mini är en svartspottad bengal som är född 2014-11-02 i en kull med fyra ungar, två honor och två hanar. Föräldrar till Mini är S*Healing’s Golden Heart och NO*Nuria’s King of Healing. Mini var tänkt som vår avelshona för 2016 men efter moget övervägande så kom vi fram till att vi måste ha in nya linjer för att komma vidare och dessutom har vi ju Honey (Trasan) med nästan exakt samma genuppsättning då hon är moster till Mini och ett år äldre.

Mini behöver få komma till ett hem där hon är ensamkatt till en början då hon hamnade mitt i ett kattslagsmål här hemma och nu känner hon sig osäker på andra katter just nu. Hon är heller inte van vid hundar.

Se mer om våra önskemål och villkor under ”Omplacering”

Om du känner att du kan ge Mini ett nytt livslångt hem så är du välkommen att höra av dig till oss på info@healings.se och gärna berätta lite om dig själv och hur ditt liv ser ut och vad du kan erbjuda henne 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *