Trasan Honey, vi älskar dig!

Ja herregud så så vi älskar den katten! Hon är så knasig men samtidigt så underbar att hon saknar motstycke 🙂

Hon är inte, som bengaler i flock oftast är, supergosig men sova under täcket ska hon göra varje natt och då kurrar hon så högt att jag (Jeanette) oftast får dra en kudde över öronen för det låter så högt 🙂 Och alla vet hur en katt gör när den tar tag med framtassarna om t.ex en arm och hysteriskt sparkar med bakbenen? Samtidigt som den biter tag rejält? Och hur ont det gör?? Trasan gör precis så! Flera gånger varje dag… Utan tänder och utan klor så det kittlas något så in i bängens!!

I collaget nedan är hon ännu en ungkatt men så underbar!

trasan3

Men kan inte ta fram en assiett från skåpet utan att hon går ”bananas” och tror att det är godis (blötmat) i antågande! Varannan morgon behöver jag dela en tablett för mitt blodtryck och tar fram en vanlig bordskniv – Trasan är uppe på köksbänken på två röda för hon känner igen ljudet då jag trycker ut min tablett. Det är samma ljud som då vi trycker ut hennes p-piller och hon får nammis.. Underbara katt!

Vi har sagt att vi gärna vill para henne en gång.. Hennes gener är så värda att föra vidare då hennes temperament är så underbart! Vi har kanske en hane på gång och parning kommer i så fall ske i maj/juni någon gång 🙂

honey

Trasan1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *