Om Healing’s

 

diplomeringslogo

Vi har en liten SVERAK diplomerad uppfödning av rasen bengal med en till två kullar per år. Vår strävan med vår uppfödning är att få fram friska, rastypiska katter med ett lugnt temperament, silkeslen päls och med klara färger i sina spottar/rosetter. Eftersom vi, i uppfödarvärlden, endast har hållit på sedan 2009 med uppfödning är vi ännu långt i från våra mål men en bra bit på väg!

Som hos de flesta (om inte alla) uppfödare så kommer dagen då en katt har bidragit klart med sitt i katteriet och vi väljer att kastrera och omplacera honom eller henne. Vi skulle ju önska att vi kunde behålla alla men det går såklart inte utan vi fösöker hitta det bästa hemmet till dem i stället. Ibland väljer vi att spara en avkomma för att se hur han/hon utvecklas då vi ser en egenskap vi vill ha. Om vi har har rätt eller fel visar sig oftast inte förrän katten är runt året och börjar vara redo för sin första parning. En sådan avkomma kan också bli omplacerad om vi kommer fram till att vårt tänk var fel. Om vi har katter för omplacering så fiinns de under ”Omplacering” som du hittar i menyn här ovan.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till oss på mail eller telefon så ska vi försöka svara dig så snart vi kan.

Epost: info@healings.se

Telefon: 0735- 26 66 35 eller 0735-26 66 24

Vänligen ring inte före klockan 09:00 eller efter 21:00, tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *